1. Поверителност на личните данни

ZaSpomen.com обработва и съхранява личните Ви данни съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Това включва както необходимата информация за регистрация, така и кореспонденцията с нас и файловете, които споделяте. 

Част от тези данни се предоставят единствено и само на доставчика, чрез който Клиентът ще получи желания продукт – Спиди или МиБМ Експрес.

Случаи, в които Вашите данни могат да бъдат предоставени на лица, различни от горепосочените, са при защита на нашите законови интереси или по изискване на оторизираните за това власти.

Всички файлове, изпратени като Поръчка за принтиране на снимки, се съхраняват при строги условията на ограничен достъп до моментът на изпълнение на Поръчката. Вашите файлове в този период са достъпни само за Администратора на сайта и Оператора (ако Поръчката съдържа снимки или продукт със снимка). След изпълнението на Поръчката Ви, файловете Ви се съхраняват за период от 30 дни и достъп до тях има само администраторът на сайта. При прекратяването на 30 дневният срок, файловете се изтриват изтрива. Клиентът има право да поиска файловете му да бъдат изтрити преди изтичането на 30 дневният срок в случаите:

  1. Получен е отказ за изпълнението на Поръчката спрямо Условията за ползване на сайта.
  2. След получаването и заплащането на Поръчката от Клиента и декларация в писмен вид, че няма претенции свързани с поръчката, отказвайки се от правото си на рекламация и връщане на стоката.

Продуктите и файловете в количката на Клиента, за които не е направена поръчка се пазят до 3 дни, след което се изтриват.

expand_less